Skolwebben-Tallkrogen

Skolwebben för vårdnadshavare på Tallkrogens skola.

Skolwebben är öppen för vårdnadshavare på Tallkrogens skola.
Du loggar in med hjälp av Bank-ID eller e-legitimation som du skaffar via din bank.  Vi har förberett så att du som vårdnadshavare bland annat ska kunna:

• Ta del av information, t.ex vecko/månadsbrev från ditt barns lärare i klassens Rum* om läraren valt detta som informationsyta.
• Följa och ta del av barnets dokumentation. IUP, skriftliga omdömen m.m
• Anmäla och se ditt/dina barns frånvaro

Vårdnadshavare kan också anmäla frånvaro med stadens SMS tjänst.  eller Mobil APP

Vi önskar att du som vårdnadshavare loggar in regelbundet för att ta del av information. Låt gärna ditt barn logga in på sin del av Skolwebben för att utforska Nationalencyklopedin, se filmer från UR, prata om målen i skolarbetet m.m.

Vad är ett rum i Skolwebben?

*”Rum” kallas den flik/sida i Skolwebben där lärarna kan publicera information till vårdnadshavare och elever.
Utifrån de e-post uppgifter du lämnat vid första inloggningen kommer barnets klasslärare bjuda in dig till detta rum, därefter kan du ta del av rummets information. Därför är det viktigt att du lämnar en adress du aktivt använder. Du kan byta angiven e-post adress när du vill.

Tala med barnets lärare hur rummet för klassen används.

Välj och läs mer nedan eller välj dokument till höger

Vad är skolwebben?

Inloggning