Jobba med Skolplattformen som stöd

Korta filmklipp, från IT-staben på skolan, hur du som elev hemifrån loggar in på Skolplattformen och Office 365.

Nyhet

Nu har inloggningen till Office 365 apparna underlättats för dig som elev. Genom att logga in på ditt epostkonto först, underlättas inloggning och åtkomst till övriga appar i Office 365.

LOGGA IN PÅ DIN EPOST OCH KOM IGÅNG MED OFFICEAPPARNA

Elev loggar in hemifrån på Skolplattformen. Grundläggande för att "komma in". Som elev behöver du ha ditt användarID och giltigt lösenord för att logga in med hjälp av filmen. Viktigt! Om ditt lösenord inte fungerar kontaktar du skolan för att få ett nytt.

ELEV LOGGAR IN PÅ SKOLPLATTFORMEN

Du har loggat in på Skolplattformen och hittar - bra!  Om dina lärare delar uppgifter eller annat med dig i Teams behöver du ladda ner den appen om du arbetar med IPAD som stöd. ("Våfflan" kan ej användas för TEAMS i IPAD).

ELEV LOGGAR IN PÅ TEAMS APPEN

Du får information och arbeten och skriver själv anteckningar om ditt lärande i din KAB (Klassanteckningsboken). Här ser du hur du hittar den när ska öppna den för första gången eller jobbar på en helt ny enhet. Dessutom får du en kort presentation hur KAB en är upplagd. (Du behöver ha sett och lärt dig hur du loggar in på Skolplattformen) Du behöver också känna till ditt användarID och lösenord.

ELEV HITTAR OCH JOBBAR MED SIN KAB (Klassanteckningsboken)