Rektorsbrev 2018 December

Hej

Terminen går mot sitt slut och snart väntar ett efterlängtat jullov. De har varit en termin som startade ”i ett mindre kaos” men avslutades på ett fantastiskt sätt.

Asbesten och efterdyningarna kring denna komplexa historia kan vi förhoppningsvis lägga bakom oss. I samband med detta vill jag rikta ett stort tack till alla pedagoger som överrumplades av olika besked kring lokalernas tillgänglighet. Både elever och personal hanterade detta på ett föredömligt sätt och undervisningen fortgick.

Under terminens sista två månader har en rad evenemang genomförts på ett alldeles strålande sätt. Skolan tillsammans med eleverna har uppmärksammat FN-dagen, genomfört en Nobellunch (mycket uppskattat) samt lyssnat på sång och musik i samband med Lucia (åk 5 – många duktiga körsångare). Nu återstår julavslutningen på fredag och i skrivande stund är det ett vinterlandskap som omger oss. Vi håller tummarna för att detta håller i sig …..

Vårterminen kommer att bl.a präglas av NP för årskurs 3 och 6 samt den fortsatta kompetensutvecklingen avseende skolans utökade digitalisering vilket jag ser fram emot med stor tillförsikt.

Slutligen ett stort tack till våra musiklärare, vår kökspersonal och alla övriga som varit med och bidragit till att våra festligheter blivit så lyckade.

God Jul och ett gott nytt år tillönskas er alla. Rektor Göran Bergholm.